2019 06 MIP SV Banner

Att starta en Mamma i Böngrupp är lätt!

  1. Läs Arbetshäftet. Det förklarar hur man börjar och leder en grupp. Om du vill ha extra verktyg erbjuder vi en mer omfattande ”Ledarhandledning” och ”Personlig Bönetid”..
  2. Var överens med Mammor I Böns Trosförkunnelse och Riktlinjer
  3. Be att Gud ger dig åtminstone en annan mamma som vill överlåta sig att be med dig för dina barn och skolor. Vårt avsnitt "Gå ut med Ordet" har många nedladdningsbara flygblad och förslag på att bjuda in andra till din grupp
  4. Registrera din grupp! Vänligen ange alla skolor som din grupp kommer att be för regelbundet. Vi glädjer oss över varje skola som får förbön! När medlemmarna går med i din grupp, var vänlig och registrera dem som medlem.
  5. Kolla in ledarhörnet på denna webbplats för massor av praktiska verktyg. Vårt nummer ett verktyg är våra delvis ifyllda Böneblad som du kan anpassa varje vecka. Du kan se vår video med en demonstration på hur en bönetimme med de fyra stegen går till.
  6. Se med förväntan i hjärtat på hur Gud kommer att svara på böner för dina barn och deras skolor.

Vision Statement

Vår vision är att alla skolor i världen skulle vara täckta av förbön. 

Mission Statement

Moms in Prayer Internationel påverkar barn och skolor runt om i världen för Kristus genom att samla mammor till bön.

Mer…

Bibelns bön för ett barn

Herre, jag ber att _____s tro ska växa stark i den sanning han/hon har lärt sig, så att han/hon flödar över av tacksamhet. Från Kol 2:7 (SFB)

Bibelns bön för ett barn

Herre, jag ber att _____ ska veta att Du är så god, redo att förlåta, så stor i nåd mot alla som ber om Din hjälp. Från Ps 86:5 (SFB)

Bibelns bön för skolpersonal

Herre, jag ber att _____ ska veta veta att hans/hennes hjälp kommer från Herren, som gjort himmel och jord! Från Ps 121:2 (SFB)

Bibelns bön för skolan

Herre, må _____ uppleva Kristi kärlek, fast det är för stort att förstå fullt ut. Då kommer den att bli fullt uppfylld med livet och kraften från Gud. Från Ef 3:19 (SFB)

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline