2019 06 MIP SV Banner

Vanligfragar

Register your group so others can find it on our Group Locator.

Pray that God brings you another mom from your child’s school who will be willing to meet with you each week for prayer.

Because important life choices are made during the young adult years, Moms in Prayer encourages moms to continue praying in college and career groups.

Mammor I Bön vill inspirera mödrar i olika faser i livet, till att samlas i bön för sina barn och deras skolor. Det finns grupper för mammor, mor- och farmödrar, grupper som ber för en specifik skola eller grupper som ber för flera skolor från förskolor upp till universitet och högskolor.
När en grupp är i gång är det viktigt att upprätthålla gruppen för varje skolår. Om du vet att du till nästa skolår ska gå över till en annan Mammor I Bön-grupp pga flytt eller annan orsak, börja då i god tid att be om en mamma som kan överta gruppledaransvaret. Det är bra om den nya gruppledaren får vägledning och träning i att leda gruppen.
Bed för gruppen mellan samlingarna. När ni samlas i gruppen, använd 4-stegsbönen och be i ett ackord. I Mammor I Bön-gruppen ber mammorna för sina barn och deras skola. Andra ämnen kan man be för före eller efter bönetimmen. Mammor med mer än ett barn vid samma skola uppmanas till att fokusera på ett barn varje vecka. Detta gör att bönen för det barnet blir mera koncentrerad och konkret. En mamma kan välja att be för ett av de andra barnen nästa vecka eller kanske fokusera på ett barn i flera veckor eller månader. I många grupper finns flera skolor representerade. Då kan gruppen växla mellan att be för de skolor barnen går på. En mamma som känner en lärare personligt och vet att hon är kristen kan be henne om böneämnen privat. För att skydda eleverna bör läraren aldrig uppge namn när de nämner personliga böneämnen.

Moms in Prayer groups are not to meet on public school campuses nor impose upon the public school by asking for prayer requests and/or promotion of the ministry. (See Policies 5 and 6.)

A mom who knows a teacher personally and is confident that the teacher is a Christian may ask for prayer requests privately. The name of a student should never be given by a teacher who may share a prayer request.

Mammor I Bön ska inte relateras till personligt engagemang i samarbete med skolan. Om en mamma finner det nödvändigt att ta kontakt med en lärare eller rektor p g a bekymmer för ett barn, eller ett skolrelaterat ämne, ska hon gå med en vänlig attityd och å sina egna vägnar och inte som representant för Mammor I Bön.

Moms In Prayer International är en världsvid bönerörelse. Gud kallar mammor från Nigeria till Nya Zeeland, från El Salvador til Ryssland, till att samlas i förenad bön för sina barn och deras skolor. Mammors hjärtan slår på samma sätt över hela världen.

Om du önskar mer information om vad Gud gör i detta internationella nätverk, kan du gå in på www.momsinprayer.org.

Mammor I Bön har sitt ursprung från Moms In Prayer Internationl och vägleds därifrån. På den svenska hemsidan kan du hitta mer information om vad som sker i Sverige, få översikt över grupper, beställa material och läsa vittnesbörd. www.mammoribon.se.

You can find further information also in our all materials, which you can order under Countries ->(Please choose your Country)->Material.

Vad en mamma säger

När jag gick med i en grupp var jag också oroad över att jag inte skulle ha tid att be varje vecka. Jag undrade om jag skulle kunna hålla det. Men inte bara har veckotimmen blivit möjlig, utan den har blivit absolut nödvändig för mig, och jag leder nu en egen grupp kvinnor som Herren har handplockat och sammanfört. Jag älskar hur Herren ger mig temat varje vecka, och hur välsignade vi blir när vi finner att det alltid är så mitt i prick. Jag älskar att uppmuntra och stödja de andra mammorna och vi gläder oss tillsammans  över bönesvar och de vittnesbörd vi delar, såväl som att vi bär varandras bördor. Jag har lärt mig att allt handlar om det så mycket mer än min egen lilla vrå och det har särskilt stötts av MIP Schweiz.

Mötet med Kathrin, Jane och Cathy i England, liksom andra mammor från hela landet och världen, har visat mig vilken enorm vision det är och hur stort Guds hjärta är som omfamnar mammors och barns bördor över hela världen. De här mammornas vackra, kärleksfulla, självuppoffrande hjärtan och deras stora kärlek till Jesus har välsignat mig så mycket. Allt detta har gett mig så mycket glädje och jag omfamnar det nu helt! Jag kan inte vänta med att se vad Herren kommer att göra härnäst! Julie, Storbritannien

Vad ett barn säger

Tack Mamma, för att du ber för mig.                        

Vad en lärare säger

Jag uppmuntras av att veta att "Mammor i Bön" mammor ber för mig som lärare och för skolan där jag undervisar. Detta ger mig ett mycket uppskattat stöd.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline