2019 06 MIP SV Banner

Welcome to Mums in Prayer UK

UK 2016

We are delighted you have found your way to our Mums in Prayer UK page.

UK Mums and Grandmothers started joining this prayer movement over 15 years ago & we now have many women joining us in prayer to impact children & schools for Christ through weekly prayer.

Our vision is for every school to be covered in prayer.

You are invited to join us and discover how to grow in prayer, learn to give the many concerns we can have for our children to Christ and find the peace that results in trusting God as we petition him for our children & schools.

We would love to hear from you and are able to help you start a group or find a prayer group near you.

For more information use the link on this page to contact UK's country developer Cathy Ravedoni.

KL UK 2016 

Key Leaders in MIP UK & Ireland - April 2016

Vad en mamma säger

När jag gick med i en grupp var jag också oroad över att jag inte skulle ha tid att be varje vecka. Jag undrade om jag skulle kunna hålla det. Men inte bara har veckotimmen blivit möjlig, utan den har blivit absolut nödvändig för mig, och jag leder nu en egen grupp kvinnor som Herren har handplockat och sammanfört. Jag älskar hur Herren ger mig temat varje vecka, och hur välsignade vi blir när vi finner att det alltid är så mitt i prick. Jag älskar att uppmuntra och stödja de andra mammorna och vi gläder oss tillsammans  över bönesvar och de vittnesbörd vi delar, såväl som att vi bär varandras bördor. Jag har lärt mig att allt handlar om det så mycket mer än min egen lilla vrå och det har särskilt stötts av MIP Schweiz.

Mötet med Kathrin, Jane och Cathy i England, liksom andra mammor från hela landet och världen, har visat mig vilken enorm vision det är och hur stort Guds hjärta är som omfamnar mammors och barns bördor över hela världen. De här mammornas vackra, kärleksfulla, självuppoffrande hjärtan och deras stora kärlek till Jesus har välsignat mig så mycket. Allt detta har gett mig så mycket glädje och jag omfamnar det nu helt! Jag kan inte vänta med att se vad Herren kommer att göra härnäst! Julie, Storbritannien

Vad en lärare säger

Jag uppmuntras av att veta att "Mammor i Bön" mammor ber för mig som lärare och för skolan där jag undervisar. Detta ger mig ett mycket uppskattat stöd.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline