2019 06 MIP SV Banner

Välkommen till Mammor i Bön Sverige.

Ditt intresse för Mammor i Bön (MIB) är underbart och uppmuntrade oss. Du är ett svar på våra böner. Vi är så tacksamma att Herren kallar fler och fler mammor till Hans tjänst att be för sina barn, lärare och deras skolor i Sverige.

Den första MIB gruppen startade 1997. Idag finns det ca 20 registrerade grupper över hela landet.

Om du vill starta en grupp kan du beställa Mammor i Böns Arbetshäfte som förklarar "Fyra stegs bönen" (Lovprisning, Syndabekännelse, Tacksägelse och Förbön) och hur man ber ut Guds Ord. Det hjälper oss att inte prata, utan att använda vår tid på ett gudomligt sätt. Du hittar också fler idéer om hur man ber för lärarna och skolorna.

Om du är intresserad av att lära dig mer om hur du förbereder en MIB-timme eller hur du leder en MIB-grupp, finns det flera Skype-utbildningar.

Om du letar efter en grupp eller har startat en ny grupp skulle det vara underbart att höra ifrån dig. För att registrera gruppen behöver du bara skriva till oss. Du kan också använda registreringsformuläret på denna webbplats. Vi vill uppmuntra dig och din grupp. Du kommer också att få vårt nyhetsbrev två gånger per år.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Randi Anita Helvig
Regional Director Nordic Region

Vad en mamma säger

Bönen är den mest framgångsrika strategin. Det är kärlek på våra knän ...

                                                                       

Vad ett barn säger

Tack Mamma, för att du ber för mig.                        

Vad en lärare säger

Jag uppmuntras av att veta att "Mammor i Bön" mammor ber för mig som lärare och för skolan där jag undervisar. Detta ger mig ett mycket uppskattat stöd.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline