2019 06 MIP SV Banner

1984

Bördan att be för sina pojkar var så överväldigande att hon bad Gud att hon skulle träffa en annan mamma som kände på samma sätt - en mamma som skulle vara villig att be med henne för sina barn och skolor. Gud hörde hennes hjärtas rop och ledde henne till en annan mamma som delade hennes börda. Andra blev inbjudna att komma, och de började mötas för att be veckan därpå. Detta var början på Moms in Touch, som numera kallas för Moms in Prayer International. När mammor började dela Guds verk i sina liv och i sina barns liv, började fler grupper bildas i området i syfte att be för barn över hela British Columbia.

1985

Sommaren 1985 flyttade Ferns familj från Abbotsford, British Columbia till Poway, Kalifornien. Hon upptäckte snart att Gud hade gett henne en ännu större möjlighet att fortsätta arbetet som påbörjades i Kanada. Än en gång bad hon ivrigt att Gud skulle resa upp mammor som var villiga att "stå i gapet" för sina barn. Under hösten började Fern den första Moms Touch / Moms in Prayer bönegruppen för Poway High School och snart började Gud, som tidigare, beröra deras samhälle och andra grupper började bildas för skolor i det området. Denna gräsrotssatsning spred sig snabbt eftersom mammor bad specifikt för att grupper skulle bildas runt om i staten och över hela nationen.

1987

På hösten 1987 publicerade Moms in Prayer det första Arbetshäftet och i januari 1988 hölls organisationens första retreat. Vid denna första retreat bad 35 kvinnor för att det skulle bli känt på nationell nivå och Gud svarade trofast på deras böner då Fern bara några månader senare fick ett samtal från en producent på Focus on the Family. I maj gick hon och tolv andra mammor ut i etern i samtal med Dr James Dobson! Detta första radioprogram genererade mer än 20 000 svar.

...

Sally Burke 2015 

Idag, under ledning av

Idag, under ledning av Sally Burke, fortsätter Moms in Prayer International att fullfölja visionen att varje skola i världen skall omfattas av bön. Det finns grupper som ber för skolor i alla stater i USA, i mer än 140 länder över hela världen och Arbetshäftet har översatts till mer än 50 språk. Gud fortsätter att uppenbara sin plan för Moms in Prayer International och att svara på böner från mammor över hela världen.

 

Moms in Prayer International - Fact Sheet

Globally, Publications, Booklet translations, Resources, Books

 

Vision Statement

Vår vision är att alla skolor i världen skulle vara täckta av förbön. 

Mission Statement

Moms in Prayer Internationel påverkar barn och skolor runt om i världen för Kristus genom att samla mammor till bön.

Mer…

Bibelns bön för skolpersonal

Fader, må_____ visa sig vara ett föredöme i goda gärningar, med renhet i läran, värdig och oklanderlig i sitt tal.” Från Tit 2:7-8a (SFB)

Bibelns bön för ett barn

Herre, jag ber att du ska leda_____s steg,så att han/hon förstår att du gläder dig åt varje detalj i hans/hennes liv, och även om han/hon snubblar kommer han/hon aldrig att falla, för du håller _____s hand. Från Ps 37:23-24 (SFB)

Bibelns bön för skolpersonal

Herre, jag ber att_____ ska vara vis och känd för sin klokhet. Från Ords 16:21a (SFB)

Bibelns bön för skolan

Herre, må _____ uppleva Kristi kärlek, fast det är för stort att förstå fullt ut. Då kommer den att bli fullt uppfylld med livet och kraften från Gud. Från Ef 3:19 (SFB)

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.