2019 06 MIP SV Banner

Stig upp, ropa högt i natten, när nattväkterna börjar. Utgjut ditt hjärta som vatten inför Herrens ansikte. Lyft upp dina händer till honom för dina barns liv, ty de tynar bort av hunger i alla gathörn. Klagovisorna 2:19 (Svenska Folkbibeln 1998)

Vision Statement

Vår vision är att alla skolor i världen skulle vara täckta av förbön. 

Mission Statement

Moms in Prayer Internationel påverkar barn och skolor runt om i världen för Kristus genom att samla mammor till bön.

Jag tror ...

Tillsammans, för varandra

Vi mammor möter utmaningar varje dag. Därför är det så viktigt att stå tillsammans och stödja och uppmuntra varandra. Genom att lägga fram saken inför Gud, avstår vi inte från vårt ansvar, utan vi får det vi behöver för att uppfylla vårt ansvar och gå igenom dagen med frid och självförtroende.

Vidare säger jag er: Om två av er här på jorden kommer överens om att be om något, vad det än är, så ska de få det av min Far i himlen. För där två eller tre är samlade i mitt namn, där är jag mitt ibland dem. Matt 18:19-20


Vad en mamma säger

Bönen är den mest framgångsrika strategin. Det är kärlek på våra knän ...

                                                                       

Vad en lärare säger

Jag uppmuntras av att veta att "Mammor i Bön" mammor ber för mig som lärare och för skolan där jag undervisar. Detta ger mig ett mycket uppskattat stöd.

Go to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.