Rukoilevien äitien ryhmän aloittaminen on HELPPOA!

  1. Lue Rukoilevien äitien vihko. Vihkossa kerrotaan kuinka aloittaa ryhmä ja kuinka johtaa sitä. Jos haluat vielä lisää tietoa meillä on tarjolla sinulle myös englannin kieliset oppaat Leader’s guide ja Personal Prayer Time.
  2. Lue ja allekirjoita vihkossa oleva uskontunnustus ja Rukoilevien äitien toimintaperiaatteet.
  3. Rukoile, että Jumala johdattaisi luoksesi ainakin yhden äidin, joka haluaisi sitoutua rukoilemaan kanssasi lastenne ja koulun tai koulujen puolesta. Moms in Prayer-nettisivustolta löydät myös ideoita siihen, miten viedä viestiä eteenpäin.
  4. Rekisteröi ryhmäsi! Ryhmän vetäjille Kirjaa ylös ne koulut, joiden puolesta ryhmäsi on sitoutunut rukoilemaan säännöllisesti. Iloitsemme jokaisesta koulusta, jonka puolesta rukoillaan! Kun ryhmääsi tulee uusiä jäseniä voit pyytää heitä rekisteröitymään lähettämällä yhteystietonsa nettisivuilta löytyvällä lomakkeella.
  5. Nettisivuston Ryhmän vetäjille -osiosta löydät apua tehtävääsi. Sieltä löytyvät esim. osittain täytetyt rukoustunnin askeleet, joita voitte muokata näköiseksenne. Voit myös käydä katsomassa videon, jossa rukousryhmä rukoilee neljän askeleen rukoustavan mukaisesti.
  6. Odota kiitollisin mielin, miten Jumala vastaa rukouksiinne lastenne ja koulujenne puolesta.